Social media marketing

Wil jij impact maken, start dan met een social media campagne van Sammoo. Zo ontvang je snel meer leads en aanvragen. Tegelijk groeit je naamsbekendheid. Het enige wat jij hoeft te doen is akkoord geven: wij doen de rest!

Social media marketing is de perfecte manier om het beste uit je budget te halen. We targeten supergericht op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). En die data gebruiken we dan weer om soortgelijke mensen te vinden en je bereik steeds verder uit te bouwen. Ook schroeven we met retargeting jouw conversiepercentage omhoog. Kortom: adverteren via social media is ontzettend interessant.

Wat is Social Advertising?

Dit is tevens de meest gewilde service

Social advertising is adverteren op verschillende social mediakanalen. Via betaalde campagnes kun je zo specifieke doelgroepen bereiken via tal van targetingstrategieën. Social media adverteren kan op diverse sociale netwerken interessant zijn. Naast op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter kun je ook op Snapchat of Pinterest adverteren.

Ieder traject is maatwerk, want iedere klant heeft andere doelen. Een campagne kan gemaakt worden op basis van een huidige campagne maar kan ook volledig nieuw zijn.

Eén van elke 5 minuten die mensen spenderen op hun smartphone wordt besteed aan Facebook of Instagram. Met 10,8 miljoen gebruikers, waarvan 7,6 dagelijks, in Nederland kan het bijna niet anders dan dat jouw doelgroep ook op Facebook aanwezig is. Het is dan ook het meest populaire platform van veel bedrijven en het zou dan ook een essentieel onderdeel in je online-marketingmix moeten zijn. Hoe je je Facebookcampagne invult is volledig afhankelijk van je doelstellingen en de customer journey van jouw klanten.

Wij helpen je graag verder